Advertising gifts and souvenirs

opakovkiОпаковката е първото нещо, с което се сблъсква всеки потребител. Визията на опаковката дава първата представа за Вашата стока.

Опаковката е първата стъпка към успешната продажба и налагане на определена визия на пазара и сред потребителите. Дизайнът на всяка опаковка трябва да бъде съобразен с целевата група, вида продукт и местата на които ще се продава. Първият допир на всеки клиент е с опаковката и нейният вид и дизайн може да се окаже определящ за успеха на последващите рекламни кампании, целящи да популяризират съдържанието и.

Екипът ни има сериозен опит в създаването на различни видове опаковки и етикети. Нашите дизайнери ще се погрижат да създадат най-добрата визия за Вашата перфектна стока.

Разполагаме с професионално фото оборудване, както и студио за заснемане на продукти и стоки. Веднъж изготвена и одобрена опаковката може да бъде произведена в нашата печатна база или в базите на нашите партньори в България, Европа и Турция.

 

 

suvenirna

Първото впечатление оставено от Вас у Вашите бъдещи партньори, както и доброто представяне и малките жестове към настоящи клиенти и партьори са малките неща, които говорят много за Вас и Вашата компания. Всеки би оценил дребните фирмени подаръци, а защо не и луксозните ВИП комплекти за заслужилите:)

Нашата компания може да се погрижи Вашите сувенири да Ви представят в най-добра светлина пред колеги, партньори и клиенти. 

При нас можете да намерите всички видове и класове рекламни сувенири.

Можем да предложим от обикновенна рекламна химикалка до луксозни VIP подаръци и електронни устройства. Всяко едно от тях можем да брандираме с вашето лого, като могат да бъдат поставени до 8 цвята, както и пълноцветни изображения.

По време на новогодишните кампании реагираме бързо и предаваме нещата с необходимото качество и винаги в срок.