Promofaces

Организиране на рекламни кампании и събития

Професионални промоутъри и хостеси

 

За да бъдем максимално полезни за нашите настоящи и бъдещи партньори, а и за да пестим времето им, създадохме онлайн портал - www.promoFaces.eu - специализиран портал за промоутъри, хостеси и рекламни лица.

В момент на динамични промени на пазара, много фирми осъзнаха силата на промоциите. Промоцията е дейност извършвана от промоутери, целяща да представи по най-добрият и ефектен начин дадена стока или услуга. Промоутърите са атрактивни жени, мъже или деца, осъществяващи директна връзка с крайният клиент и подтиквайки го да опита или закупи нов или наложен вече продукт, с цел да се убеди в положителните му качества. Това са хората от рекламите, магазините, улицата или мола, които настоятелно ни канят да опитаме или разгледаме определен продукт или услуга.

Ние от Design Center разполагаме с подбран екип от квалифицирани промоутъри и хостеси. Не се колебайте да се свържете с нас, за да ви консултираме и да обсъдим детайлите относно подходящите за вас промоции, които може да организираме изцяло, като това ще спести много нерви и време на вас или вашия екип. Работим активно с всички големи тъговски вериги, бензиностанции и молове. Поради разнообразието от услуги, които извършваме, можем да ви съдействаме и с придружаващите промоциите дейности като изработка на презентационни и рекламни материали, изработка на щандове, изработка на работно облекло на промотиращия екип. При всяка от нашите промоции се извърша сериозен контрол отностно качеството на услугата, което гарантира максимално високи резултати.

Промотирайте стоките си с нас - доверете се на професионализма и утвърдения ни екип!