Мотореклама

Дизайн център, като партньор на  официалният промоутър на НСА-МОТОРСПОРТ може да предложи разполане на вашето лого или продукт върху мотоциклетите и/или мототрасетата на всички състезания по мотокрос от календара на БФМС.

"Мотоциклетен Спортен Клуб НСА-Моторспорт" е представителен отбор по мотоциклетизъм към Национална Спортна Академия "Васил Левски". Клубът е лицензиран от "Българска Федерация по Мотоциклетизъм", има представители във всички мотоциклетни дисциплини. Нашата цел е селекция и подготовка на елитни мотоциклетни състезатели, провеждане и организиране на всякакви мероприятия и дейности за популялизирането на мотоциклетнте спортове в България.

"НСА-Моторспорт" е учреден през 2015 г. и от тогава е член на Българска Мотоциклетна Федерация. В състезанията по мотоциклетизъм, тимът има представители в дисциплините - мотокрос, супермото, писта и ендуро във всички класове, при юноши и мъже. Част от състезателите са студенти от сектор "Автомобилен и мотоциклетен спорт" към Национална Спортна Академия "Васил Левски". В отбора участват млади и перспективни състезатели, доказали своите качества на лидери в класовете, в които се състезават. Многобройните подиуми, първи места и шампионски титли през годините са резултат на много труд, голяма всеотдайност и любов към мотоциклетния спорт. Тимът е доказал своя професионализъм и отговорност, в тежки национални и международни състезания.

Може да получите реклама на своя продукт или услуга, търговска марка или лого върху:

СЪСТЕЗАТЕЛНИЯ  МОТОЦИКЛЕТ - Върху състезателния мотоциклет, а именно върху – страните, предната и задната част на състезателния мотоциклет. 
СЕРВИЗНИ АВТОМОБИЛИ - Върху страните, предната и задната част на сервизните автомобили, собственост на „НСА-Моторспорт”.
СЪСТЕЗАТЕЛНА ЕКИПИРОВКА - Върху състезателното и друго спортно облекло: върху предната, гръбната и други части на облеклото. Върху каската.
ДРУГО ОБЛЕКЛО - Върху нагръдната, гръбната и други елементи от екипа на механиците и помощния персонал – облекло, рекламни шапки.
В БОКСА - Върху централни и странични части на бокса, в това число, (Тенти, сенници и др.) 
ПОМОЩНИ ЕЛЕМЕНТИ - Върху самостоятелни табла, билбордове, плакати, знамена и други, при участията от националния шампионат и в международни състезания. Върху помощни елементи – чадъри, столове, масички флагове, чаши и др.
РЕКЛАМНИТЕ МАТЕРИАЛИ - Върху календари и други рекламни материали.
УЕБ ПРОСТРАНСТВО - Поставяне на рекламени банери, линкове и др. на рекламодателя.
СЪСТЕЗАНИЯ - Слкючване на договори чрез промоутъра с организаторите на национални и международни състезания.
ДРУГИ - По допълнително споразумение.

Място за вашата реклама:

1. преден номер
2. станични номера
3. калници- преден, заден
4. страници и др.

РЕКЛАМА В СПОРТА

 

5. реклама върху екипировката

 

potnitsi 3