Уебинари и стрийминг

Професионално заснемане в реално време

с технина от най-ново поколение

 

 

Придържайки се към най-новите тенденции в комуникацията, средното време за гледане на уебинари се увеличава от година на година. В момента за оптимално се смята това от 56 минути. Това е отговорът, който са дали 76% от анкетираните потребители, които използват интернет за обучения и допълнителни квалификации!

Пазарът на уебинарите също показва силен годишен растеж. Има няколко причини за това, не на последно място, защото уебинарите са много ефективни и на приемливи цени. Те генерират значителна икономия на разходите спрямо организирането на "реално" събитие. Освен това уебинарите са интересни поради много високата степен на взаимодействие и възможности за комуникация между преподавателя и аудиторията, помагайки на участниците да учат и разбират материала по-бързо.

Design Center може да се погрижи за перфектната организация на вашия уебинар, интерактивен семинар или обучение.

Ние можем да покажем вашето събитие, конференция, фестивал или концерт на голяма група от хора в мрежата. Разполагаме с пълната гама висококачествена снимачна техника, включително система за смесване на образи.

Използваме най-ново поколение дигитални 4К камери Panasonic GH5, предаващи сигнал в 8 и 10 бита, с резолюция до 3840 х 2160 пиксела и скорости от 25 до 50 фрейма в секунда. Твърди и варио обективи с бърза бленда за ниска осветеност, покриващи всички фокусни разстояния.

Работим с най-високия клас микрофони наложени в ТВ и кино индустрията - Sennheiser AVX-MKE2 wireless microphones и Sennheiser MKH 416-P48U3 shotgun microphone.

Изготвяме сет спрямо локацията и спецификата на събитията, чрез осветление Apurture Light Storm LS 1, Sofboxes, Aputure LS-mini20 Bi-Color, HED KinoFlo Daylight.

Работим с професионални оператори и режисьори, които да покрият всеки вид задание от корпоративни конференции и събития до образователни сесии, от рекламни и маркетингови кампании до медицински операции в реално време.

Предлагаме стрийминг видео плеър с АДАПТИВЕН БИТРЕЙТ, който разпознава капацитета на интернет свързаността на потребителя, вследствие се наглася автоматично качеството на резолюцията за постигане на най-добрия възможен непрекъснат сигнал.

Ключов елемент от връзката, която предлагаме е енкодер на дигиталния поток, който работи с няколко битрейта едновременно, като в резултат постигаме ниско буфериране, бързо време за стартиране и стабилна връзка при дори слаб интернет ресурс.

Нашата техника е последно поколение, заедно с броудкаст софтуер и хардуер, собствена онлайн платформа с възможност за чат и коментари, както и висококачествени хъбове, преобразуватели и прилежащи аксесоари.

Предлагаме и симултативно записване на видео стрийма на файл в избрана от вас резолюция в реално време.

Съвкупността от описаната техника и високото ниво на професионализъм на нашия екип ще помогнат, вашият уебинар, конференция или събитие да бъде представено изключително професионално. По време на уебинарите може да бъдат задавани въпроси от аудиторията към лектора, да бъдат обособени форми за гласуване, да бъдат провеждани тестове и всичко това на 4К качество.