Фотография и видео

Продуктова, спортна и репортажна фотография

Заснемане на събития

Всеки сайт, онлайн магазин, брошура или каталог се нуждае от качествени изображения, показващи продукта или мястото по най-добрия начин. Design Center разполага с пълния набор от фотографска техника и умения за заснемането на продукти и предмети, места и пейзажи, хотели и заведения, събития и други.

Богатият ни опит и наличието на маркова техника от най-висок клас ни кара да бъдем винаги с едни гърди пред нашите конкуренти. 

Фирмата ни разполага и със специална система за заснемане на 360 градусови панорами с един единствен кадър. Тази технология е изключително полезна при заснемане на виртуални разходки и панорами на обекти и увеселителни заведения, тъй като е малка по обем, работи бързо и най-важното - единствената технология от този вид, която не съдържа Flash и се вижда на всички видове мобилни устройства използващи Android u IOS.

Имаме богат опит в заснемането на продукти и храни. Подобни фотографии са изключително важни при презентацията на заведения и фирми произвеждащи или продаващи определени продукти. 

Заснемаме различни събития - концерти, състезания, конференции, изложения и др., като предоставяме изключително качествен краен продукт преминал през пост обработка.

Освен това предлагаме и различна видео обработка, с която да се отличите на пазара. Клиповете от нея могат да бъдат интегрирани във вашият сайт, портал или онлайн магазин.

Аерофотография

Аерофотографията е изключително атрактивна и модерна за презентации на всеки вид бизнес.

Design Center разполага с последна генерация дронове за заснемане на обекти, събития, недвижими имоти, хотели, заведения и др. от въздуха.

Заснетите клипове са с HD или 4к качество и могат да бъдат правени от до 250 метра височина. Подобни клипове са изключително атрактивни и позволяват на вашите клиенти да добият представа за реалните размери на хотела, заведението или събитието организирано от вас.

Чрез фотограското ни звено затваряме пълния цикъл от услугите необходими за създаването на качествен онлайн или рекламен продукт.